Скандинавски стил на живот и тенденции


Скандинавски стил на живот и тенденции

Има две основни съставки, заради които толкова обичаме скандинавския стил на живот: светлина и топлина. Може би хората на север са толкова добри в това, защото отдавна имат малко от двете. Няма значение, стига да можем да копираме спокойния уют. С ясни форми, графични шарки, ярки цветове и естествени материали, вашият дом се превръща в оазис на спокойствието - без никакви излишни украшения. Ще ви покажем нашите актуални тенденции в Scandi: Lagom и комбинация от модели .

Тенденция на Scandi: LAGOM


Lagom е не просто скандинавски стил на интериорен дизайн, а определен начин на живот. Тенденцията в начина на живот идва от Швеция и се фокусира върху ценности като баланс, внимателност, устойчивост и хармония. Няма еднозначен буквален превод на думата, но в смисъл това означава да се намери точното количество, т.е. средата между твърде много и твърде малко.

Намерете правилния баланс

Фокусът върху най-важното се отразява ясно в тази жизнена тенденция. Всяка мебел има своята функция, а всеки декоративен елемент - своя ефект. Предизвикателството се крие в координирането на всичко и намирането на правилния баланс: ако стаята е прекалено гола, тя бързо изглежда неудобна, но ако е пренаселена, може да предизвика вълнения.

Обикновено, тънък, красив

Обзавеждането обикновено се характеризира с опростен дизайн: тънките, леко издълбани дървени крачета са типични за маси, столове и други подобни. Тънките, черни метални крачета и подпори създават голям контраст с дървото. Като цяло силното черно на фона на светли нюанси осигурява поразителни линии и внася точното напрежение в стаята.

Задайте акценти

Да, този стил на обзавеждане е прост, но не оскъден. Малките декоративни предмети като стенни огледала, вази, красиви купички или възглавници и килими са задължителни. Единственото условие: те трябва да се използват умерено и с голямо внимание.







МЕНЮ


Начало
За нас
Блог
Контакти


КАТЕГОРИИ


Дом
Градина
Хоби
Кетъринг опаковки


ЗА КЛИЕНТИ


Как да поръчам?
Доставка
Рекламации


КОНТАКТИ


гр. Варна, ул. „Девня“ №108
GSM: +359 888 778 888
eshop@dimex.bg




© 2024 DimexBg, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване